Välkomna till Stöckestallet

Vad kommer hända 2022?

Sista månaderna på året även förra året vara beställningarnas tid gällande catering av mat för företaget, även detta år gäller samma sak.

Ja, vi tackar för förtroendet.

tävling för Corall i helgen, 12-13/11-22, vi har 10 plusgrader och blåsigt och tyvärr lerigt pga regn som varit, men kanske blåsten kan fixa lite av det. För jag kan tänka att kyla bör komma inom kort och vi vill inte ha isbana. Tråkigt och livfarligt. Och även om det är mörkt och blött, så är det ju ändå så mycket lättare och ha häst när inte isen och snön är på plats. Går och rida ordentligt varje dag, lätt och släpp ut hästarna i hagen, okey man får hålla koll på skor och mugg och sånt skit på dem. Men om man jämför med att plusma i 1 meters snödrivor eller gå som bambi på hal is. Ja, då kan man ta det här istället, till förhoppningsvis snön kommer på direkten.

Både Uno och Rakel är ju hemma. Och Uno tycker Lilleskutt och Ullabella är super roligt, Algot var inte snäll mot honom, så stackars Ulf får gå med honom  tills vidare. Han är hur snäll som helst mot stona, men valackarn är han inte en snäll pålle.

Rakel rids minst 3 ggr i veckan, och hon är så duktig. Och helt sjuk om 1 ½ månad så är hon 4 år. Våran lilla bebis, okey vi har 4 st till 🤪

12. nov, 2022