Välkomna till Stöckestallet

Vad kommer hända 2022?

Japp, det är sant. Idag är vi lediga 😎🤪, skolan har stängt och alla anställda har extra ledig dag idag. Det är vi värda. Igår kväll hade vi catering och servering på Umåker(travet) och kom hem vid 21.30, så efter att ha först och främst haft våran ordinarie verksamhet på dagen så åkte vi hem typ 1 timme och tog in alla hästar och pratade lite snabbt med mamma och sedan var det bara och dra iväg och sätta igång dem 2 matställerna för kvällen.

Det gick bra, vi hade Western buffe uppe på restaurangen som vi kallar det och på stallbacken hade vi panerad fisk med potatismos och remouladsås, och där har det nu efter 4 gånger verkligen brakat iväg med verksamheten, många ätande och det är ju trevligt.

Nu har även efterfrågan på lunch på Umåker kommit, så vi kör lunch där på onsdagar och då anspassar vi menyn från skolan, så dem får samma mat som dem. Smidigt.

Nästa vecka å kommer den nya ponnyn äntligen hem, tar lite tid och allt ska klaffa också.

Som sagt var vi är i sista veckan i mars och nu är typ 80% av ridbanan framtinad, visst den är blöt, men det går och rida. På det sättet är det bra och bo på en slätt, då det blåser mycket hela tiden.

Det torkar upp fort i markerna också, ett gäng svanar och anlänt också. Nu ska det blir lite kallt nästa vecka, men vi närmar oss 🤩

Så på söndag är planen och ha hoppträning hemma för första gången i år, och det ska nog gå bra, bara det inte blir kallt och fryser vill säga.

25. mar, 2022