Välkomna till Stöckestallet

NYHETER 2016

Nu är käken på rätt väg igen och med det så kan man jobba också. Nu är som tur är så är det höstlov så vi kommer bara att vara inne 3 kortare dagar för att städa hela skolan. Blir en bra start efter sjukskrivningen ett plus är att man inte behöver prata så mycket för det är oftast det som triggar det+ äta+andas+blåsten jag lite av varje.

Idag hann vi alltså på bio också. Och innan det så fick sig Fuxis ett välbehövt bad och hon tycket det var såååå skönt och plaskas.

Nu börja kylan går ner och vi är på nollgradigt och några minus på nätterna, men ridbanan är plan så det är inga problem och rida på den i alla gångarter, vi har ju så pass tur att det är bara översta centimetern som är lite frysen, djupare så kommer den mjuka sanden fram. Dem snackade om snö imorgon men om det är hos oss det  vet man aldrig, vi har en häst kvar som ska vinterskos och det är Fuxis faktiskt men det blir på onsdag hon får nya dojjor.

Svampbob mår finfint efter kasteringen som tur är så nu är han en föredetting stackarn, men det blir bra för oss alla, plus att han behövdes inte vara kvar som hingst då vi inte har någon tanka och betäcka med honom även om han är den sista in sin fina stam, livet är hårt ibland.

31. okt, 2016