Välkomna till Stöckestallet

NYHETER 2016

Som ni kanske vet så har vi haft lite problem med våra nya grannar , men vi håller oss på våran kant så håller de sig på sin och på sätt har vi kunnat hålla allt på en bra nivå, men i helgen så brakade allt rakt åt helvete.

De lägger upp ett kort på en offentlig sida på FB och kortet är på en bajshög

 , sen kräver de att vi skall åka hem till de och mocka vägen.......behöver jag säga att det var en P&J och vi åker alltid ut och städar och mockar vägar när det har varit träningar och tävlingar för man skall städa efter sig.

Vi svara att vi skall mocka för det gör vi ju alltid och sen spårar det ut.....

Sen de flyttat till byn så har de stigit in i vårat hus och begärt mockning av väg på dagar när vi inte ens har haft hästar utanför gården , de har begärt ridförbud på allmän väg , de har satt upp olagliga förbudsskyltar , nu så skyller de på våra andra grannar att det är dem så har gjort allt och de är då helt jäkla oskyldiga och hela tiden så är mantrat : Ni är ovänliga och har ingen respekt.

Jag undrar faktiskt vad de tänkte när de för 2 år sedan var på visningen av huset och enda utsikten som finns är vackra åkrar och häststaket så långt ögat når.

Tänkte de att deras hästar syns bara på avstånd och på landet så finns det inget som stör en stadsbo

Jag tycker det bara är så intressant att bönder kör stora traktorer med gödsel och det skiten  är nedtryckt i vägarna månader per år och då är det lugnt och harmoniskt , men jäklar i mig om en hästbajs rör marken då är livet slut , deras barn kan ju äta bajset (detta är en annan kvinna i byns uttalande) Men då säger jag som mamma säger :Se till att din unge inte går ut på vägen och äter bajset , det borde ju vara en av de första saker man lär sina barn.

Jag älskar att bo på landet , bönder , traktorer , kosser och allt som möjligtvis kan hända när man bor nära naturen , men ibland så undrar jag på dem som flyttar ut pga att det är fint på landet och sen börjar gnället........vore det inte lättare att bara komma på besök ibland och sen bo i asfaltdjungeln resten av tiden???

MVH Susanne

5. sep, 2016