Välkomna till Stöckestallet

NYHETER 2016

Imorgon söndag så drar vi till Paris några dagar, fick ju veta av kollegorna på skolan att det var ju Championchip där när vi skulle dit, frågade då IN WHAT trodde jag skulle få en blåtira, FOTBOLL of course. Jaja en boll hit eller dit 

hur som helst så är det ingen match i själva Paris förren på tisdagen nästsista dagen vi är där så då får vi väl tänka till lite då, hade en plan att gå och äta upp i Eiffeltornet den kvällen, men ändrade oss ganska snabbt när vi tänkte hur mycket folk det kommer vara ute, blir en fin lunch istället kanske men vi kommer att se tornet med buss ialla fall och vill vi så kan vi ju hoppa av och koll läget ändå.

smidigt men lite hmmm ändå. Men vi kommer A till B smidigt i alla fall och sen är vi i London 4 dagar innan vi åker hem igen. Blir en uppleveles resa denna gång med Mari och Chri. Vi kommer inte att boka något i förväg utan vi tar det som det kommer helt enkelt. Vi har bokat tåget det är det ändå, då platserna började ta slut och vi vill gärna åka alla samtidigt.

På onsdag åker vi tåg till London (under vatten)

Annars spöregn i typ 5 timmar nu är det upphåll, vi har tömt upp kraftfoder och hämtat hö, börja röja lite i packningarna och ska nu städa huset så allt är klart inför morgondagens resa.

Vi komme såklart att uppdatera eftersom, så lätt slipper ni inte oss, vi har även hunnit en hel del inför våra tävlingar eftersom när vi kommer hem så är det inte många dagar kvar innan den drar igång, känns kanon.

Bonjour på er alla.

18. jun, 2016