Välkomna till Stöckestallet

"Släpp sargen"

Rackarns så fort det gick nu på slutet inför jul, om 7 arbetsdagar så är det jullov, vi kommer nog att jobb i allafall 2 dagar till och städa men det är övertid.

Vi har ju äntligen fått snö i 2 dagaaaaaaar, men nu har det regnat bort idag tyvärr, idag är det blåst, regn och plusgrader och det är väl okey om det är Juli men nu är det de 9 december tyvärr. vi får hoppas att det lägger över till lite minus strax så det blir snö istället.

Men det finns något värre än det, ULF är utan mamman i ca. 5 timmar på kvällen han är så ledsen, eller typ dem första 5 minuterna sen är han ganska lugn, han håller på att avvänjas från lilla Mamma nu och då tar vi det i vanlig ordning lite smått och gott. Han har ju blivit så tonåring så det är inte klokt och Kakan hon bara står där och låter han hålla på, klart hon är nog lite less på honom också kan jag tänka mig, men nu får hon ju "slippa" honom några timmar per dag ialla fall.

Iris och Lilly går det lite segare med, men Iris är åtminstone snäll med sin mamma, men det är jullov strax så då kan vi börja med avvänjningen där också.

I fredagas så var det första inomhus träningen efter våran kvarka i stallet, vi har ju tränat hemma vid hela tiden och vi har ju haft grymt tur med underlaget och har kunna hoppträna hela tiden, eftersom det bara var en häst som var sjuk i 2 dagar så har det ju gått över förväntan med detta.

Men nu var det dags med tak över huvudet och alla skötte sig bra till och med Arne var med och hoppade några skutt och var lite drag hjälp till Lilla ponnyn på vissa övningar, sen klarade hon det själv, klart har man proffs hjälp som visar hur det ska göras så borde man fixa det själv sen

.

Annars har vi bakat idag och vi provade på än en gång med biskvier men nu är det klart vi suger på att göra dem, visst smaken finns där men snygga det blir det icke.

9. dec, 2018