Välkomna till Stöckestallet

"Släpp sargen"

Ja, ödet säger ju att det ska komma 3 svåra/sorg saker på rad innan det lugnar ner sig, och vi har väl haft lite mer än det men vem räknar när man får dem där små positiva sakerna helt plötsligt.

Det första är att det nu gått 15 dagar sedan vi fick konstaterat kvarka i stallet, hästen hade feber och svullen på käken i 2 dagar men inga förkylningssymtom, dag 3 var ingen feber och bölden var bort, det är det ända vi har sett av sjukdomen, peppar, peppar. 

Men tvätta det har vi gjort, stallet är typ tomt och ödsligt med saker, men det kommer nog fyllas på strax igen, vi ropa inte hej ännu. V. 46 ska nytt kvarka prov tas och det är då vi vet något överhuvudtaget.

Sen hade vi kontoll av Arne´s fång och han är friskförklarade men det hade vi nästa på känn, men vi vill såklart kolla så det är OK och sätta igång honom. Och jag det är bara och köra på.

Mamma ska testa en ny medicin då dem tror hon har muskelrematism och det kan nog stämma då hon har ont i kroppen och trött hela tiden, det är bra med nyeximinerade läkare dem är fortfarande nyfikna

Och just nu så skiner solen genom fönstret och vi ska ha hoppträning utomhus eftersom stallet är ju i karantän, men det skiter ju hästarna i dem är ju i full gång för det, även om dem inte får lämna gården.

Over and out 3/11-18

3. nov, 2018