Välkomna till Stöckestallet

"Släpp sargen"

Det är 3 minusgrader och är lite kyligt på morgonen , i går så snöade det och jag hoppas att det tar många veckor till innan vintern verkligen bestämmer sig för att göra entre.

I går var vi på Evedensia och gjorde mera utredningar på Lilla Fuxis , vi hittade flera svar och frågan är bara om det är bra eller dåliga svar

Hemma så avslutade vi Gröngölingskursen i går kväll , de små ryttarna har varit så duktiga  , på 5 veckor så har de lärt sig att skritta själva , styra , starta , stanna och rida lätt i trav på lina. Jätteduktiga är allihopa , vi brukar undra hur fort det skulle gå att få dem till små tävlingsryttare om man hade ett ridhus och 10 stycken B ponnyer , återväxten i hela västerbotten skulle vara säkrad , ha ha ha

Jag började byta vinterdäck igår på bilen och transporten , jag åker alltid till Ica Maxi för där har de däckbytarna , de är billiga , duktiga och snabba och supertrevliga , så jag är där varje år.

Jag skickade min bil med Mona i morse så jag lan byta däck på hennes bil idag , Mona åker ju så himmla tidigt på morgonen till jobbet och det är frost varje dag just nu.

Vi skall till Sundsvall i helgen och vi åker tidigt på lördag morgon med våra B ponnyer som skall tävla och det känns bra med vinterdäck över skuleberget.

Ha det bra

Mvh Susanne

4. okt, 2018