Välkomna till Stöckestallet

"Släpp sargen"

Efter att inte haft en regn droppe på över en månad så kom det med begär idag och välbehövligt var det, det är så torrt i marken så det är hemskt och då har vi klarat oss bra mot för dem söderut, vi har ialla fall fått in första skörden hö som inte är så mycket mindre än vanligt, men söderut så är det upp till 30 % minder än vanligt, inte roligt. Många stora bränder i hela landet och från andra länder har fler brandmän håller på att anlända för att hjälpa svenska brandmännen som har fått slita dessa veckor som har gått. Vi får hoppas att regnet vi har fått passerade dem först, så det tar en tusch av lågorna.

Annars går livet på som vanligt, klart man har ju inte slitet ihjäl sig på dagarna, över + 30 grader så går det typ inte att göra något ändå, men blir ju helt slut bara av att gå utanför dörren. Så semester vila det har vi gjort. Men nu kanske det blir lite mindre varmt så kan man börja gör lite på gården utan att dö.

Nya lilla ponnyn Lina har suttits på och även skrittad och travad, hon ska få skor på sig strax också, hon sköter sig ialla fall även om Lillan och Brummis är livrädda för henne "mesar"

22. jul, 2018