Välkomna till Stöckestallet

"Släpp sargen"

Hej och hå så klipper elitlaget med en seger. Dem har ju full koll på höjder och så men lag är lag, och det är klart visst är det en press för dem på både gott och ont, men det är bara utvecklande i slutändan ändå. Lag är verkligen från dem som står i bakgrunden och bär och fixar till dem som sitter på läktern och har koll på resultat till ekipgen som ska presterar så gott dem kan och det är 4 ryttare som ska hjälpas åt och lyckas, vissa gånger är det lite stolpe ut och nästa omgång så är man på rätt sida av stolpen och när det väl blir omhoppning då kör dem bara och då får man resultat på högre nivå också.

Nu en omgång kvar och även om poängen är få detta år då vi bara är 5 lag så ligger vi 2 just nu och 2 lag får åka ner till Strömholm som hur man än vill är såklart det högsta målet med hela resen även om omgångarna ska skötas med positiv anda och sportsmanchip och det är vi ganska bra på om jag får säga det själv.

Om vi går vidare med helgen så har vi städat, Mamma har kommit hem från lassa och lilla Svampbob har fått sy 5 stygn vid dem privatadelarna igår lördag pga olycka i hagen, det är tur att vi var hemma båda 2 just för den sakens skull, finns alltid en mening med det mesta.

Finfint väder i dag, knappt någon blåst och solen har varit med oss hela dagen, en bra vår dag helt enkelt.

15. apr, 2018