Välkomna till Stöckestallet

Nytt år nya möjligheter

så har vi kommit hela vägen till Höstlovet 2019, tiden rullar på rätt så fort ändå. Vi har även vintertid idag så det blir väl en seg dag som det brukar på söndagen när man ändrar, dissigt och molningt ute men ändå inte fryset ute men exakt på 0 gradigt är det ialla fall.

Hoppträning i fredags på Hippo för en gång skull, det var länge sedan vi var där och tränade, hur som helst gick alla fint och det ser bra ut för Hippo tävlingarna om 2 veckor, nästa helg har vi Kerstin träning men då är vi på Peka som vanligt. Och vi är ju i Stockholm från torsdag - lördag så vi är inte ens i Norrland den träningen.

Annars blir det 3 dagar jobb denna vecka men inte på samma sätt som en vanlig arbetsdag som tur är, kortare dag och i lagom mak kan man säga så det känns nästan som man är ledig.

Annars ska vi köra lite gröna kort kurs i veckan så dem som behöver det får börja gå den.

Och vi håller på för fullt och göra det sista inför vintern ( det som ska göras just nu) så nu är det bara 2 saker kvar och det är 1 ute och 1 inne, är lite lättare och göra såna saker när det är någorlunda varmt ute fortfarande för det är klart att det skulle behövas göras när det är -24 kan jag lova och då är det inte rikkkkkktigt lika roligt kan jag lova.

27. okt, 2019