Välkomna till Stöckestallet

Nytt år nya möjligheter

Men så är det väl egentligen hela tiden i vårat liv, äntligen är Volvon såld och hämtas ikväll. Lilly och Svampbob har ju åkt till himmeln nyss så nu har vi bara 7 hästar i stallet som är ridbara och 2 st 1åringar, man kan säga att det går fort och göra stallet. Vi håller på att gå igenom Gurra då han har tappat mycket vikt på sistone och då utan någon bantningsschema, känns lite oroväckande. Han kollade tänderna igår man kan ju alltid hoppas men icke dem var finfina så nu är Maskkontroll och blodprover skickade och vi hoppas ju verkligen att dem hittat något som är lätt fixat, men det kan ju också vara lite värre saker och han är ju skimmel så även om inte vi ser några skimmelsjukknölar betyder ju inte att han kan ha det inombords, men han är ju sig själv och pigg och glad och vi har ridit honom utan problem, men nu så har han minivila tills vi får proverna tillbaka i veckan.

Jag själv ska ta ryggmärsprov då dem har hittat något oklart i min hjärna igen, ingen tumör denna gång ialla fall, alltid något.

Nästa vecka är det välbehövligt Höstlov och vi jobbar lite lagom i 3 dagar sedan drar vi till Stockholm på 4 * hotell och lyxar i 3 dagar, vi skulle på en mini weekende var planen vi när pappa har varit in och ut på sjukhus och fortfarande är lite medtagen så är det lättare och åka hem från Stockholm än Barcelona om det skulle hända något.

Som sagt var det är en hel del som händer just nu.

22. okt, 2019