Välkomna till Stöckestallet

Nytt år nya möjligheter

Vi har ju som sagt var lagat baksidan av stallet, men ingen häst går där så vi har inte plockat bort skräpet, jo första skräphögen blev bort plockat men då hade vi semester fortfarande, nu har vi ledigt i helgen så då blir det städhelg helt enklet. hösten kryper på oss så inget och vänta på.

Datorn jag sitt vid nu är kaputt och jag får variera mellan sämre och sämst dator just nu, ska köpa en ny för om sanningen ska fram så är den här datorn rätt så många år gammal.

Ni vet väl om att Iris, Ulf och Lilly går i samma hage nu förtiden, Iris är livrädd för Ulf men sen i samma veva så är hon bästis med och honom och sedan kärring, ingen ordning tycker Uffe, men han är en coool kille så han tar det mesta med en klackspark.

Nästa helg är det SURF vi har inga funktionärsuppgifter men ska jobba i deras seketariatet några klasser då dem behövde hjälpen och vi vill återge hjälp som dem ställde upp med under våra 40 års jubileums tävlingar, så det blir typ 4 klasser vi jobbar.

Och helgen efter det är vi i Piteå som banbyggare, sen är det lugnt ett tag igen, då är det bara lite strötävlingar kvar innan vinterhalvåret kommer in strulande.

7. sep, 2019