Välkomna till Stöckestallet

Nytt år nya möjligheter

I helgen var vi på en mindre ridskola som hade en reg tävling med ponny/häst upp till LC / 115 cm och som vanligt tycket jag att de är så duktiga och dessa tävlingar är superviktiga, de ger rutin och bara att få åka och tävla någonstans istället för att bara träna , träna , och åter träna.

Dessa tävlingar är för vissa ekipage inte bra nog för dem , det är inte fibersand , det är inte superpiffat , det är inte coolt nog att säga att man har tävlat just där.... men att lasta sin ponny/häst och åka 30 mil för att hoppa en meter klass det går bra för det är en "bra" tävlingsplats.

Vi pratade med en hästryttare som hoppar 150 cm klasser som var där och tävlade och hon sa presic samma sak , när det det viktigar med vars man tävlar än att bara tävla? Alla ekipage behöver inte fibersand för att hoppa 110 cm /LC , de behöver bara rutin och det får man när man ger sig ut på tävlingar , / ALLA tävlingarna.

Någon klagade på framridningen och sa att den var för liten och vi kan bara säga , välkommen ut i stora världen , Sundsvalle elitomgång är med utan framridning om man har otur och snön ligger kvar , har man tur ligger den bara under 10 cm vatten , man får hoppa fram i ett litet ridhus i ett varv och det finns igen uppstallning på plats , Är det någon som klagar då??  Nä för det är man beredd på när man åker och tävlar.

Så långe det inte är en säkerhets risk så tävlar jag på alla ställen , det enda som kan hända är att man får mera rutin och det är det bästa som kan hända i alla fall.

NU så är det dags att hämta mera hö

Mvh  Susanne

12. aug, 2019