Välkomna till Stöckestallet

Nytt år nya möjligheter

Vilken tävlingshelg vi har haft, visst det har varit full upp helst fredagen, men ändå har det som lunkat på alla vet sin plats och tar sitt ansvar och med det så är det en fungeraden tävlingsmaskin vi har i våran lilla klubb. Känslomässig har det också varit ialla fall för oss i familjen så några tårar har nog trillat, med det kan vi bjuda på.

Klasser har vi haft för stort som smått och prisutdelningarna har haglat under hela helgen 45 st närmare bestämt, blev lite jobb för prisansvariga, men dem har full koll och då fungerar det.

Klasser har vi haft 15 st och då har vissa varit dubbel med både ponny och häst och visst banpersonal har fått jobba det ska jag inte ta ifrån dem, helst eftersom banan är så stor och att det är långt och hämta saker. Men dem ska ha en stor klapp på axeln och stjärna i protokollet som har skött allt detta så snyggt. 

Domartorn och sekretariatet 10 poäng, allt har gått smidigt och effektivt till, och i alla dessa arbetsgrupper så har vi haft många som har ställt upp fasten dem inte är medlemmar i föreningen, det kallar jag laganda. Och alla har behövts under helgen alla har sin plats liten som stor.

Cafeterian har fått slita en hel del, men det har gått bra ändå, så allt förberedande var värt det hela. Från hembakat, till dagens lunch, smörgåsar av alla de olika sorter, sallader och salladsbord med många olika alternativ, dem klassiska hamburgarna, faijitas, nachostallrik, veg. alt. Grillbuffe med fullkontakts brännboll efteråt. 

Sponsorer och utlottningar i alla klasser och även utanför själv tävlingen till dem små och syskon har varit genomgående hela tävlingen, som vi sa när vi började planera, hoppa en bana kan alla det är det runt omkring och priserna vi vill lägga lite extra på denna gång och jag kan lova att vi lyckades, kan faktiskt inte komma på något ställe vi kan förbättra oss på.

Från Skattkammartävling till käpphäst tävling och där emellan lotterier med finfina priser. Utlottningar till dem som tävlar och även dem som inte blev placerade i klassen fick priser.

Prisutdelare i speciallklasserna, Julias Minne kom Elvira Dahlgren och Johan ner från Rusksele på fredag och var banpersona och prisutdelare. Roligt och träffa dem igen.

I Northbike som även var Strätes Snappys minnesklass fick vi ihop 4 av hennes gamla ryttare, även Mamma var inne och gratulerade ekipagen.

I Lundbergs klass var Mamma Ellinor och Antonia på plats och ge ut sina fina Guld täcken.

Juridiska byrån M.Wikström fick dela ut sina fina gehäng och rosetter som var i rätt färg.

Wallners gav ut sin hederspriser i hela 3 klasser det är mycket bra gjort. Ja många klasser och många sponsorer blev det som sagt var 

Nu håller vi på att göra det sista med att packa ihop alla saker, vi var igår och gjorde det sista på anläggningen så nu är det check. Fakturor håller på att betalas för fullt så man har fixat det och resultat har skickats in. Det kommer att finns smått och gott och göra även veckan efter här. För och efter en tävling är minst lika viktigt arbete annars skulle inte tävlingen själv fungerar alls.

9. jul, 2019