Välkomna till Stöckestallet

Nytt år nya möjligheter

Efter den årliga tandläkare kontrollen idag, så blev domen tyvärr ( har bara väntat i 9 år på det) remiss till käk kirurgen inom kort. För ca. 9 år sedan startade så där bara trigiminusnerven och skicka stötar i vänstra sidan av ansiktet från pannan nerför ögat och ner i käken, problemet vara att jag hade stötar hela tiden inga uppehåll så man var lätt i panik och läkarna tog det typ 1 veckan innan dem kom på vad det var, första sa käkinflammation gå till tandläkaren och få bettskena, tandläkaren sa inget fel här, men hon var ändå lite frågande om det inte var triggen jag hade, så tillbaka efter 1 vecka sömnlöshet med försök med alla smärtpiller som finns, men ingen fungerade eftersom det är en nervsmärta så måste man få rätt sort också, när jag fick epelepsimedicin så började det blir bättre, men den finns alltid där och äter medicin 3 ggr/dag så närminnet är kört, men det har man lärt sig och hantera så det tycker jag inte är något större problem, tröttheten ja det kan man väl också leva med.

Men att det ska väder och vind som startar och stoppar attacker som kommer är lite mindre roligt då man inte vet när det startar, nu har jag lärt mig så fort jag känner något utöver det vanliga så dubblar jag medicineringen och efter 2 veckor kan jag oftast gå ner till vanlig dos igen.

Men som sagt var idag så var jag på den årliga tandkontrollen och vi har sagt och det någonsin blir ett problem på vänster sida med tänderna så skickas jag till käk kirurgen för dem vill inte ta i mitt problem, har nämligen ett hål under en lagning i visdomstanden ? och hade en fraktur på tanden innanför samtidigt som allt skit började och när vi skulle laga den för 9 år sedan så var det inte roligt kan jag säga.

Först när dem skulle ge bedövning så var det som ett pistolskott som gick genom hela käken, trodde jag skulle få hjärtattak och även personalen fick lite hicka av min reaktion kan jag lova, sen när vi skulle laga så var det som att spika en 4 tum rätt ner i käken varje gång dem borrade kan säga att det tog tid innan vi kom på att borra i en viss vinkel för att ens få ihop en lagning, efter det så är väl inte jag så sugen att ha något med vänsterkäke och göra och absolut inte tandläkaren.

Så idag så såg väl allt gansk ok ut, förutom att när jag har haft en attack som jag hade för 3 veckor sedan så blir käken svullen och när det går ner är det som att tandköttet släpper efter ett tag, äckligt men det är bara och dra bort det när det är dags, men det tycket inte sköterskan såg bra ut

va. så är det alltid.

Så hon tog en annan röntgen som var lodrätt istället och visp så hittar hon en typ påse i käken runt ena tanden som inte ska vara där, hon tror inflammation och drar igång det jag inte vill men vet måste hända någon gång, REMISS.

Piss men det kanske blir bättre sedan med trigiminusnerven den lilla rackaren. Även om den är ganska lugn nu, men förhoppningsvis så drar dem ut dem 2 tänderna som ligger där problemet är och kanske.......... smärtan försvinner helt, man får leva på hoppet efter 9 år 

:)

 nej det känns helt okey, dem får slå ner mig med klubban innan något ingrep bara 

:)

Ja men det blir om några veckor kan jag tänka så innan dessa är det inget att oroa sig för.

Imorgon blir det årsmöte med distriktet helt enkelt. Livet rullar på ändå. 

23. mar, 2019