Välkomna till Stöckestallet

Nytt år nya möjligheter

Så var 2019 års tävlingssäsong igång, vi startade i Umeå i helgen 2 dagar, tyvärr så är nästa tävling om vi inte far till Sundsvall V.11 inte fören V.13 det är sjukt dåligt med tävlingar i år på våren, men sen är det typ varje helg, men det är bara att gilla läget, nu kan det ju strula lite med träningarna också då många stänger sina stallar och därmed även en del som har ridhus vi brukar träna i och det är helt rätt att stänga men våran träning blir lite svårare och få ihop, men vi ska nog lösa det på något sätt i slutändan för planen är att ha typ banträning 1 ggr i veckan så dem är igång för det riktiga tävlingen när dem kommer. 

Vi får väl se om det blir några tävlingar alls egentligen då sjukdomarna smyger sig uppför Sveriges gränser. Har hänt en gång förut att hela norrland fick stänga ner tävlingssäsongen ett par månader och då var det abortvirus och vi fick inte åka ner till Strömsholm på lag SM. Vi får se helt enkelt.

Hur som helst debuterarde äntligen Svampbob på tävlingsbanan i helgen och var så duktig och klarade alla hinder och sköte sig över förväntan gällande allt annat också.

En avfallning med ett av ekipagen hände och blev en  ambulansfärd, men det gick bra i slutändan ändå som tur var. Alla andra ekipage skötte sig bara fint i årets tävlingsdebut.

18. feb, 2019