Välkomna till Stöckestallet

Nytt år nya möjligheter

Men idag kom den tillbaka den lilla rackaren, just nu -25. Jippi vi som var så nöjda med - 15. Ja hur som helst går livet vidare, uppkopplingen till datorna har lagt ner på något konstigt sätt och vet ni det att Telia har ingen support på helgerna men kan inte ringa och få hjälpa.......konstigt, vi får igång den till hälften på den gamla datorn så alltid något eller hur.

Annars håller jag på för fullt med propositionen för vårat 40 års jubileums tävlingar i sommar, skulle gärna vilja får ute den i februari så alla vet hur bra och varierad tävling vi ska ha, det ända är sponsorerna tar lite tid och få in till dess, men vi har pratat med dem vi har tagit under våra vingar och dem uppskattar att vi är i så god tid för dem lägger årets budget nu och då är det lättera och planerar för dem.

Annars kan man väl säga att januari har varit full rulle och raka rör, inte många timmar till vila här inte, Syrran har jobbat hela månaden som vikarie på mitt jobb och så ska hon hinna göra stallet och sen på kvällen så har vi ridskola och nu har det ju varit så kallt så till och med som ridlärare så kan man frysa rätt så bra, Men nu är det bara 4 dagar kvar sen ska det väl lugna sig lite får vi hoppas.

Förutom Ridskolan så är det hoppträning torsdagkväll och på helgen lite olika dagar, så idag söndag är det inget bokat och då kan vi hinna med lite av det vanliga livet om man har tur.

Förhoppningen var att vi skulle hinna tapeterase vardagsrummet idag, men det sket sig rätt så fort då fodret till pållarna börja vara på upphällningen och stall i kyla ska fixas till så vi inte fryser något vatten, toan i klubbrummet är knäpp av kylan, jag det är lite av varje kan man säga.

Och nu ropar lilla hunden att hon vill ut och gå sin promenad, bara och lyda order

27. jan, 2019