Välkomna till Stöckestallet

Nyheter 2020

Nu i veckan så har folkhälsomyndigheten i Sverige ökat på restiktionerna i landet då vi är dåliga på att sköta oss från fester och umgängen, var med poofff så ökar ju Corona igen och visst förstod man väl att den inte skulle bara försvinna från världen så där bara, men tyvärr så vill den hänga på ett tag till.

Vaccination kommer börja nu i slutet av december med riskgrupperna och sjukvården så vi är på väg och även resten av världen har startat upp vaccinationerna. Tar såklart tid, men vi har ju redan lagt bort massa tid på denna sjukdom så that´s life.

Och med det så kom dem nya reglerna gällande tävlande inom ridsporten och dem flesta sporterna överlag, tävlingsstopp till 30 juni 2021, opppsss det blev långt stopp, men vi har ju haft veckor förut och det har väl varit för lite.

tur nog så kan vi ju träna i våran sport ändå, tävlande är ju gräddet på moset kan man säga. Och nu är det som det är och tycker det är bara och gilla läget och följa riktlinjerna helt enkelt. kommer säkert och ändra under tidens gång, men ingen har ju varit med om detta förut så det är ju som svårt och sia framtiden. 

Vi hoppas såklart att tävlingarna får komma igång så snart som möjligt, men till dessa är det träning som gäller så när tävlingarna startar så kan man inte skylla på att man inte hunnit träna 😉

15. dec, 2020