Välkomna till Stöckestallet

Nyheter 2020

Såklart har bakterierna funnits kvar i såret nu i 1½ vecka utan att jag har fått pencillin. En fick vi bort men inte den som finns i hund och katters munhåla och infekterar vid bett, nu har vi ingen katt och jag har inte blivit biten av min hund, men bara vi vet vad det är och då blir ju läkningen försenad igen såklart. Visst det har börjat dra ihop och det känns också, men det är nog 50 % kvar ändå.

På måndag ska jag äntligen på Hud på lassa, för på vårdcentralen har dem inte kunskap eller resurser för mitt ben.

Vi är nu på V. 11 med detta underbara bensår, det är helt sjukt.

Idag så åker 2 av våra hästarna ner till Sundsvall och tävlar, ingen av oss följer med, eller jag kan inte överhuvudtaget, är som en fängelsekund känns det som, Permis är när man åker till vårdcentralen 🤪.

På dessa tävlingar så ska eliten avgöras, kan väl tycka att det kan vi starta upp 2021 igen, m nu kör vi sista omgången i Sundsvall, vi måste vinna för att gå till final. Man ska tänka positivt men ett litet under behövs nog, har hänt förr.

Ingen sömn alls i natt då det bränner hela tiden och vätskan väller ut, Därför det bränner att för att nerverna är ju kapade när alla vätskeblåser gick sönder, så det blir nästan som en brännskada, nerverna ska återskapas och då försöker dem hitta vägar och då blir det så här skönt. 
Det är ju positivt i sig, men smärtan skulle jag lätt kunna vara utan.

2. okt, 2020