Välkomna till Stöckestallet

Nyheter 2020

Då var SM igång och vi har faktiskt ett gäng från norrland där nere och visa sina hovar, från våran egen förening har vi också en som deltar och har gjort helt fantasktiska runder och med en nesligt tidsfel inte kvalade till final, men man får se det så att skit också men vilken lärodom överlag, SM  är såklart inte många procent i landet som kommer till så bara det är ju en bedrift i sig och allt man lär sig under denna vecka har man till godo när nästa tävling eller mästerskap går av stapeln, det är ju det bra med våran sport att man blir aldrig fullärd och man kan byta mål och sätta nya ribbor hur man vill. 

Själv så blir det inte mycket gjort då mitt ben inte vill läka så fort som jag vill, och med all rätt så är jag sjukskriven finns inte en chans att jag ska gå och stå i 8 timmar på en dag med detta ben.

Och med det så blir det inte gjort mer än det absolut nödvändigast hemma också, så denna sommar ja, kan man säga att man har tagit det chill helt enkelt.

Vi skulle ha satt igång med farstukvisten, men jag blir så trött av smärtan så jag orkar inte hal dagen, om vi hämtar plintar så är det också det jag orkar sen är den dagen soffläge tyvärr, man får ta det i små stöttar helt enkelt.

Det är ju som tur var bara augusti än som tur är, så innan snön kommer så ska väl huset vara uppe kan jag tycka.

Annars händer det väl inte så mycket, lite strul på saker vi inte kan göra något åt utan andra får ta hand om det är väl det ända. Bara gilla läget och åka med helt enkelt på det planet.

Uno har ju namsta idag och vi har inte firat honom, inte snälla ägare, men jag tror han överlever 🤪

14. aug, 2020