Välkomna till Stöckestallet

Nyheter 2020

Så kom lugnet efter stormen som man säger, efter långa dagar så tog som våran tävling slut så där bara, gick bra och smidigt, tyvärr var inte vädergudarna riktigt med oss men vi löste dem problem som uppkom mer kan man inte göra och det är lika för alla.

Duktiga funktionärer som vanligt som står i ur och skur och solen kom ju faktiskt fram ibland som tur var.

Roligt med stora tävlingar och även om jag är partisk så tycker jag att vi gör jävl... bra tävlingar också, finns något för alla. 

I år blev det ju tyvärr inga jippon eller några mer Stöckeklasser också eftersom det är Corona, men vi hann fixa så alla klasser fick sponsorer ialla fall.

Sista dagen på morgonen blev jag iväg skickad till akuten då jag har ett rött ben så där poff, blev diagoneserad Rosfeber, hur är det möjligt att det bara kan poppa upp under en natt kan man ju undra, kan väl säga att i skrivande stund så är den inte snygg, men sänkan har halverats ialla fall. Så jag fick lunka upp i domarntornet sista klasserna som funktionär, det gick det också, så nu måste jag sitt stilla och ha högläge på benet, ni som känner mig är det väl inte direkt min grej och sitt stilla men vad ska man göra.

På årsdagen igår så slet sig Brummis än en gång och denna gång skenade hon hela vägen till E4:an där dem fick stopp på henne. Alltså även Lilla ponnyn stack men hon stannande vid en grästuva att dem kan vara så olika hästarna. Hon har inga sår men som vi redan har planerat så är hennes större tävlingskarriär över, därför håller vi ju på sen april och försök få föl på henne, men hon är inte riktigt villig, hon ska in och kollas i veckan är planen och se om det finns någon lite bebis där.

Och nu kommer det viktigast UNO ÄR FÖRKYLD, det är ju ojämnt väder nånting, men vi försöker alltid ta in fölungarna när det blir regn och han blev ändå lite förkyld, han måste snytas då han har snorpluppar lilla gubben 🤪eller han överlever ska ni se, han är en tuffing kan jag lova och inget stoppar en Uno ska ni veta.

8. jul, 2020