Välkomna till Stöckestallet

Nyheter 2020

Äntligen kom den, den efterlängtade semestern, kunde ha jobbat 3 dagar till för det fanns städ för det, men hade redan jobbat ihop mina timmar över det jag skulle jobba, så då tog vi beslut att ta lite tidigare sommarlov helt enkelt. 

Och vi starta upp sommaren med kanon väder, sol och värme kan det bli bättre 😎 bara och njuta så länge det varar.

Och det är behövligt för det har varit mycket jobb den vår och struligheter hit och dit, och när man ej kan göra något åt strulet så är det ganske jobbigt och sitt lugnt i båten. Men mer kan vi inte göra och som det ser ut nu så kommer det att bli ett nej i den fråga vi har försökt med. 

Och då kan jag säga att minst 5 ja har vi fått innan och NJa har funnits där också, tur man är lugn och tittar på från sidan gällande detta.

Hur som helst så håller dem på sista sidan på huset, så nästa vecka är dem klara, blir kanon.

Idag har vi jobbardag för föreningen och eftersom vi inte har någon tävling hemmavid så ska vi fixa bron över till hagarn, kan behövas.

Idag ska vi även bestämma om vi ska ha sommartävling på Hippologum, pga Corona så har vi väntat för att se vilka restriktioner som gäller för att se om vi kan ha en tävling överhuvudtaget, det ska ju bli en bra tävling också, även om det kommer bli en mindre variant av våran version av tävling. Men nu är det nog viktigast för våran sport och få komma ut och tävla i säkra former helt enkelt.

Kakan håller på sig, inget föl ännu, men nu är det nära säger hennes kropp i alla fall.

14. jun, 2020