Välkomna till Stöckestallet

Nyheter 2020

Ja det är sant idag fyller lillasyster år och det är sommar på riktigt och vi ska såklart gör dem sista brädorna till huset och sedan är vi klar med det och på måndag så börjar byggare bob med sitt arbete.

Så nu blir det fint hoppas vi, om 2 veckor får vi se hur det blev, och då ska vi måla altandäcket och även måla 3:e sidan av huset som redan är uppe väggen.

Och sedan under sommaren så ska vi bygga en farstukvist och bygga ut golvet på altanen, men det tar vi när vi har tid.

Häst mässigt så kommer Corall hem på tisdag och det har med att hon ska inte kollas fören om 2 veckor och då kan hon lika bra vara hemmavid tills dess.

Hon ska ändå börjar ridas mer regelbundet och mer nu ändå. Hon är hältutred på vänster ben och är UA så nu känns det okey och lägga till lite mer än skritt och lite lätt trav som vi har gjort några veckor. Hon mår bara bättre av det psykiskt då hon gillar och bli aktiverad i sin hjärna.

Och nu är det inte många dagar kvar innan Kakan ska få sitt föl och mjölken håller på att anlända i juvret så det känns som ett bra tecken att det närmar sig, och är ialla fall pigg och alert och hungrig.

Vi kommer att flytta henne till sin fölbox nu i veckan och när Corall kommer hem så kan ju inte direkt Kakan stå i den 😋.

På måndag ska vi in med Brummis igen för att kolla om vi kan seminera igen, och vi kan ju bara hålla tummarna att det fungerar denna gång.

Nu till helgen så startar vi upp länets tävlingssäsong, den startar i Vännäs och det är fortfarande restriktioner gällande 50 personer så man får planera propositionen, och det blir en del längre pauser så folket hinner iväg efter sin klass och dem andra anländer till tävlingsplatsen.

31. maj, 2020