Välkomna till Stöckestallet

Nyheter 2020

Våren går verkligen fort, är mest massa ledig dagar känns det som, skönt på ett sätt. Vi har en hel del på schemat nämligen och då har vi inte ens tävlingar på minst en månad till på gång.

Vi ska brädfodra om 2 sidor av huset och dem kommer nästa vecka, men innan dessa så ska farstun ner. Går väl bra förutom att höjder är inte riktigt våran grej, men nu ska vi få hjälp i helgen och ta ner den, men då måste vi ju fixa att elen tas bort, allt i sista sekund då det är som sagt röda dagar nu framöver, men med snäll människor runt omkring sig så löste det sig också.

Corall ska till Vännäs på seminering men för att vi inte ska måsta köra henne också varje dag som vi gör nu med Brummis så ska hon på Kollo hon Emma som bor precis bredvid. Blir smidigast både för häst och människor. Nu får vi hoppas att hon tar föl smidigt också.

Brummis ska in imorgon igen för kontroll och även på måndag är hon på banan då så ska hon semineras redan på tisdag. Men det får vi se då hur det blir, blir chockad om det skulle gå så fort. Men man vet aldrig.

Sen är det städ och renovering i det mesta då man ändå inte har något och göra som det heter, för vila är väl dumt 🤪.

30. apr, 2020