Välkomna till Stöckestallet

Nyheter 2020

På ridskolan och även för tävlingsryttarna har vi teorivecka och där ingår lastträning, gröna kort kurs, visning av häst och allt annat viktigt.

Är så lätt och glömma teorin, helst vi som rider utomhus året runt, då får man anpassa sig till underlag och väder & vind så länge underlaget är OK så är det ridning som gäller.

Man får helt enkelt tvinga in några teori pass och det brukar ju vara lätt och det är över -25 exempelvis, då är vi inne, men i år har vi inte haft en enda så dag, men is och skit underlag det kan vi sälja på auktion.

Nu är som tur ridbanan framtinad och det är 1 april, och det är inget skämt som tur är.

Annars rullar livet på med lite avvaktande såklart med den jäkl... virusen som tror det är något. Man får helt enkelt tänka sig för vad man gör och så. Håll avstånd när man är ute bland folk och tvätta händerna är väl det viktigast. Inte helt lätt när man jobbar på skola, men det fungerar helt okey ändå och ungdomarna är riktigt duktiga där, skulle nog tro att 200 barn är hemma vid dock, men det är OK om man vill det.

Vi får rida ut stormen helt enkelt, kommer dock ta några månder till kan jag tro, Kina där det började har kommit på fötter och är igång igen, så det tog typ 3 månader för dem och vi är i början av vad dem startade med så alltså minst 2 månader till om det nu går bra, tänk positivt.

1. apr, 2020