Välkomna till Stöckestallet

Nyheter 2020

Efter dem hittade en prick på MR i skallen, så har överläkaren på Neurlogen skickat mig hit och dit för att hitta något svar. Vi hittade att jag hade för lågt järnvärde=åtgärdat med 2 shooots, men det hade inget med pricken i hjärnan och göra, och den bara är där, kan vara en skada som nu har läkt så det är som ett ärr. Men inget annat visas på prover och MR.

Då skickas jag till MR i torsdags för MR av nacke och rygg. Ja man är som en gammal volvo som ska renoveras. Har väl inte några större problem med nacke eller rygg men vill han kolla upp så ligger jag och väntar i burken och hör på dunkadunka ljudet, vore förvånad om det inte fanns några koter som inte var i fint skick, så mycket som jag har ramlat av min häst. Ska bli spännande och få svaren från den.

Annars så är ju dem 2 dagarna med kyla över och nu är vi på +- strecket igen, det ska komma regn idag, men jag hoppas vi håller oss på minus så det åtminstone kommer som snö.

Sen är det nog ganska lugnt just nu överlag, både privat och i stallet, men det är ju bara lördag och början av året ännu 🤪

Nerräkning till resan av Dubai som man lätt glömmer bort då vardagen rusar förbi. Men det är 21 dagar kvar till avresan ialla fall, det går ganska fort nu.

Och ljust har det blivit på eftermiddagarna, nu har vi ljust till strax efter kl. 16.00 och det är så skönt.

Nästa helg är det hopptävling på Hippologum och sedan är vi igång med tävlingssäsongen 2020.

8. feb, 2020