Välkomna till Stöckestallet

Nyheter 2020

Idag hade vi hyrt stora ridhuset på hippologum för banträning inför tävlingssäsongen som startar om 2 veckor 😲det gick snabbt i år att starta den. Hur som helst så tränar vi mest på Peka nu förtiden, har med att göra att där får man tider som passar bättre helt enkelt och lugnare miljö, visst hippo är lyxigt men det går snabbare på Peka.

Hur som helst är det bra att ekipagen får träna i olika ridhus och nu är det väl typ på ridhus tiderna som man kan rida någorlunda ordentligen då det är bara IS överallt, som tur är så har vi en liten plätt fortfarande med snö på åkern, så det är inga problem att rida ordentligt där, men vägarna och skogen är helt körda det är inte ens värt och rida där, mer fara för livet då man aldrig vet hur bilarna kör heller, hästarna är ju ordentligt broddade så dem har väl inte direkt något problem förutom att senorna får ta stryk med detta underlag. vi får hoppas på snö inom kort, det är ju faktiskt januari.

Vi hade byggt upp 9 hinder och en kombination så dem skulle använda hela banan, och visst det är en hel del bärande även om vi är många, men det är guld värt för ekipagen och testa en riktig bana och sedan får kör igen och fixa det som kan bli bättre och det löste dem fint.

Annars har vi julledigt 4 dagar till och sen drar verkligheten igång igen, ska väl gå bra det också.

Undra om det inte blir lite bio imorgon för på måndag blir det Peka ridning med Brumis och lilla ponnyn och på tisdag är det hoppträning för Molly och Mira på Peka, Molly ska debutera på tävlingsbanorna och Mira kan ju inte bli bätter starthäst.

4. jan, 2020