Välkomna till Stöckestallet

Vad händer egentligen!

I och med man fick jullov äntligen i 2 veckor framöver så kom även snön så där perfekt också, Me like. Fredag och lördag har vi årets clinic och den gång är det lite extra tänk på lagkänsla och sits, feeling. Sen är det nyårsafton så där bara och ett nytt år ser vi fram i mot. Men mot och framgångar som vanligt.

Annars var vi och köpte icebugs skor till syrran igår, inte billiga men väl värt det.

Häst mässigt så är alla hästar friska 

 bara det är ju en julklapp i sig.

Arne = på hugget

Lilly= lugn och stabil med sitt hackamore.

Lillan= Fortfarande lite spännande men vi jobbar på med grundarbete, hoppning kommer vi till senare, skynda långsamt som man säger, snäll och social.

Gurra=Frisk från senskada efter 6 månader och har just fått börja hoppa, han är så glad.

Brummis=Fortfarande bitchen i hagen utan att göra någon illa, alla håller sig en bit ifrån, sen när jag ska in på kvällen så är inte det så himmla viktigt, tar det mest chill.

Fuxis=Har kotis hittat ett ligament som var inflammerat just under sadeln, så nu kan hon ju bara bli ännu bättre i utbildningen eller hur.

Sune= är nybörjar häst nu med en 9 årig kille, tror ni han tycke det är underbart, ohhhja.

Svambob= Har börjat gå ridskola och är chill kille och rida, han är fortfarande bebis i hanteringen och det där och stå stilla är ganska jobbigt och göra.

Mira= Har också blivit nybörjar ponny för en 9 åring som ska börja fara ut och tävla, och så är hon ju såklart en av våra stabilaste ridskoleponnier.

Kakan=Ska ju bli mamma om några månader så hon går ridskola och lite lättare ridpass, så där lite lagom rund om magen är hon, och är våran stabilaste nybörjar ridskole ponny.

Zara=Står här på utbildning och är en känslig och pigg ponny. Snäll i hantering och ridning.

Allan= Våran lilla kille, han håller på med hantering hela tiden men inridningen står stilla då vi har mest haft is hela hösten, vintern, ingen ide och börja om man bara hinner en gång och sen får han stå ett tag, men nu är ju snön här så nu kan själva ridningen börja också, super snäll i alla hantering.

Ja det var dem små sötnosarna och nu vräker snön ner utanför fönstret, jippi och ikväll blir det bio är planen.

27. dec, 2017