Välkomna till Stöckestallet

Vad händer egentligen!

ja man är ju inte sysslolös ialla fall, full rulle på jobbet, vi byte  ju ägare den 1/12 så nu ska vi få lite ordning på torpet, även om det kommer nog ändras microskopiskt från början, och vi har ju redan en vinnande koncept så varför röra i det och det får dem inte heller det första året som tur är. Men det blir nog bra ska ni se.

Mamma ligger inne för Njurbäcken inflammation, inte fräsch överhuvudtaget men vi gott mod och antibiotika direkt i blodet så är det på bättringsvägen, klart 300 i sänka då är man inte frisk. Så det betyder att den här veckan är vi lite kort om personal här hemma, men det har gott bra ändå, men med lite planering då vill säga.

Regn, stenhårt i marken och -1 grad är väder prognosen vi får hoppas på att det kommer den snö dem lovade imorgon för det kan behövas även att det blir så mycket ljusare, går ju och rida  men meer som motionsridning och det är väl inget fel i det egentligen.

Ikväll Micke träning och då kan jag inte vara med då vi har ryttare hemmavid som behöver lite hjälp, och Pappa är på dialysen och känns inte OK att han ska komma hem vid 19 tiden och det är ingen hemma, så här sitter jag och uppdaterar sidan istället, ska gå och höa hagarna, och hjälpa dem i stallet, sen är det Micke imorgon bitti igen och då kan jag följa med.

17. nov, 2017