Välkomna till Stöckestallet

Vad händer egentligen!

2 september och då kom sommaren, helt underbart när det är + 25 grader ute, klart det blir kallt på nätterna men ändå, bara och njuta.

Vi har varit och hämta massa hö för att packa fullt i stallet, men det syns knappt att vi har lagt in något hö, så det är bara och hämta mer, är så skönt och ha spån, hö, kraftfoder full packat i stallet istället för att måsta springa varje vecka och köpa hem.

Annars har så gott som trigeminusnerven lagt sig i smärtan, går fortfarande på högre dos än jag behöver så tröttheten kan man väl säga är så där lagom roligt, men samtidigt är jag alltid trött ändå. Bara smärtan har lugnat sig så kan jag vara lite trött 

.

Idag är planen att börja lite smått med Allan, vi har haft sadel och träns på honom för att träna lite smått och det är han inte brydd för, idag ska vi se om vi kan lägg oss på honom tror faktiskt inte att det ska vara något problem heller, men vi får se.

Har fortfarande ingen TV eller internet, eller telefon då vårat telefonuttags kabel är trasig, det är 22 hushåll i byn som har drabbas av problemet, och nu är vi på vecka 3 och dem har inte ens börja gräva, visst vi har gratis Wifi och så, men det är så struligt med datorerna och vi har bara en telefon så det är lite struligt, vi får se om dem inte kan åtgärda det inom kort så byter vi leverantör, bara för att det är så struligt för pappa och mamma och byta kanal genom datorn är nog knäppt.

2. sep, 2017