Välkomna till Stöckestallet

Vad händer egentligen!

Vi håller på att söka lite nya ponnier till stallet, då vi har på gränsen gällande mängd till ridskolan, om man sägar så här det är inte någon av dem som får bli skadade just nu när ridskolan är igångsatt för höstterminen, peppar peppar ta i trä.

Ponnier finns ju hur många som helst, men vi har ju lite krav också, visst vi har erfarenhet av orutinerade och oinridna och även dem som behöver lite extra tid för att landa, så visst kan vi köpa det. Och det är inte helt omöjligt att det kommer hem en sån heller, men vi behöver även några mer rutinerade pållisar. Och såklart i rätt pris klass också.

2 st B-ponnier som är snälla i hantering och ridning, så där lite lagom i gångarterna, ska såklart klara av och gå ridskola och även tävla från LD- MSV B, ja ni hör inga krav alls.

1 st D-ponny rutinerad inom hoppning och kan även gå lite lättare ridskola, där har vi inte samma krav då oftast eleverna är duktiga och har kommit längre i sin utbildning.

Sen gör det faktiskt inget om dem är lite äldre heller.

Vi har hittat både dem som har varit på Grand prix nivå och behöver en nystart, vi har hittat äldre rutinerade som går lite högre klasser fortfarande, vi har hittat fina unghästar som har framtiden framför oss, men ändå så hittar vi inte dem där 3 st som just skulle passa vårat stall.

Bara titta vidare och hoppas att plötsligt så bara står dem där och ropar HÄR ÄR VI.

Hur som helst så är det sista semesterveckan nu och egentligen så gör vi inte många knop denna vecka, lite små renoveringar annars chillar vi mest tycker jag och lat blir man, men det är man väl värd, snart kommer verkligheten ifatt oss lovar jag.

8. aug, 2017