Välkomna till Stöckestallet

Vad händer egentligen!

Vilken helg det har varit

I helgen så har det varit SNORKALLT och BLÅSIT JÄTTEKALLT , men hästarna har hoppit jättebra för att vara första utomhus.

Några nedslag och lite halvsvårt att hitta rytmen , men rosetterna har trillat in från alla ekipagen.

Den stora höjdpunkten var sista omgången i Elitserien där vi låg i delad ledning inför sista omgången.

Efter en liten rokard i laget inför sista omgången så red Sandra -Arne , Isabell - Star , David - StorArne och Ida och Polo.

Isabell red felfritt , Sandra fick med sig en bom tidigt i banan , David fick med sig en bakbom på en oxer och när sista rundan skulle starta så räknade vi ut att om Bollnäs och Vindelns sista ekipage INTE gick felfritt så skulle det bli Omhoppning  eller så skulel vi vinna serien , Bollnäs jätteduktiga ekipage föll av och Vindelns ekipage rev sista hindret så det blev omhoppning.

Detta gjorde att Ida inte kunde fixa till resultat hur hon än skulle rida så hon gick ut på egen begäran för att spara hästen.

Omhoppningen krossade gänget Vindelns lag , Isabell och sandra flög fram och var både felfria och jättesnabba , David red runt på en säker ritt och detta gjorde att Ida ännu en gång fick order att gå ut på egen begäran för att spara Polo.

Om ca 3 veckor är det dags för Final på Strömsholm och det komemr bli jätteroligt.

Fuxis debuterade i helgen i LD och var felfri på hinder , men 6 tidsfel , men hon var så duktig , vi har ju inte hoppat banor med henne ännu så detta var ju ÖVERKURS för henne.

Vi är så stolta över henne

Vi hörs senare

MVH Susanne

16. maj, 2017