Välkomna till Stöckestallet

Vad händer egentligen!

Det är 100 års jublileum för New forest förbundet  och i och med det så vill dem att vi skriver ett repotage om Strätes Snappy som vi hade äran och äga i 30 år och kan man väl säga satte norrland på kartan gällande ponnyhoppning ialla fall. Kommer att sätta in texten här när vi är klara med den, är ju en hel del och skriva då hon hann gör så mycket genom sitt liv. Men lite roligt är det och försöka komma på allt då det är några år sedan det hände ändå, man glömmer lätt kan jag säga, men man kan lätt återuppleva minnet igen och får sig en lite tår i ögat och ett gott skratt för den delen också.

Annars är tävlingssäsong så gott som igång nu och träningarna rullar på och även så har vi lite snö på marken så det går och rida också 

man var ju lite skraj när vi valde och inte skaffa anläggninskort på hippo att nu skiter sig vintern men vi har faktiskt klarat oss riktigt bra, vi har skotta banan 2 gånger så vi är som nere på sanden redan och sedan typ 5 cm snö på det så är banan riktigt OK, och när nu våren kommer så är ju banan framtinade på nolltid om det nu inte kommer någon super snöstorm 1 april eller något vill säga.

Så nu helgerna som kommer så är det: hippo hoppträning sedan Micke träning och då åker Giovanna och Brumis ner till Göteborg och ska represtentera både norrland och Stöcke PF såklart, även en från Boden och Vännäs åker ner, dem 2 som var från Stöcke som också hade kvalat har tackat nej, med all rätt. 11 dagar kommer dem att vara borta och det är inte ens lov så det blir en dyr resa men samtidigt så är det once in a life time som man kommer tävla på Scandinavium, vi har varit där 2 gånger förut en gång med Snappy och det blev det vinst och även med Baronessa som tog en 5:e plats men det är så länge sedan så vissa av er var inte ens födda eller ens tilltänkta, men vi minns med glädje den tiden också och även den tid som vi är i nu och ha den turen att få fortsätta med denna sport och att vi fortfarande going strong är ju inte hel fel heller.

 Efter Micke är det då Göteborg och Skellefteå samma helg lite kontrast kanske, men en tävling är ju bara en tävling vars den än är. Efter chillar vi faktiskt en helg, sedan är det Strömsholm som några ska till och efter det så dra elitomgång 1 igång, så man kan säga att nu kör vi.

9. feb, 2017