Välkomna till Stöckestallet

Blogg

, när vi kollar vars vi bokat hotell så ser vi att det är ju ute på vischan och tar nästa 2 timmar in till london med olika transporter, från flyget måste vi ta taxi och det blir ju en dyr kostnade i sig, vi åkte hem och kollade på hotell i själva london och det finns ju en hel del och välja på, men vi vill bo centralt då syrran har knäet som strular och helst när en tunnelbana också (inga krav) och så ska det var så billigt som det nu går, när vi redan har betalat det andra hotellrummet, som för visso var billigt i sig, men ändå. Vi har ju varit i London en gång förut och då var vi mitt i smeten, dock var det hotellet fullbokat, men när jag bytte söksida så fanns det ett rum för 500:-/natten, tjopp så var det beställt och det är avbokningsbart som tur är, det är inte det vi har bokat förut tyvärr.

Vi har ju bokat en rese till London den 23 januari -15, igår var vi hos Chri och bokade flyg och musikal tog endast 4 timmar 

Nu är transportkort beställt så vi kan åka alla bussar och tunnelbanor när vi vill, smidigt och få hem det i postlådan så där.

fredag blir lite smidigare och planerar nu också. Från att vi skulla ha åkt taxit i 1 ½ timme till det andra hotellet, lämna väskorna och sedan åka alla olika bussar och tåg i 2 timmar för att sedan se musikalen på fredag kväll och sedan samma procedur hem på sena kvällen, så åker vi nu tunnelbanan från flygplatsen direkt in till london, går i 5 minuter från Oxford circus stationen till vårat hotell, lämna väskorna och sedan kan vi gå lite på stan, hotell för piffning och sedan åka buss i 5 minuter till musikalen (känns något bättre alt. 2)

På lördagen blir det att hitta till Liberty varuhuset nu när vi sett det på TV, ska bli coolt och se, vi var på Harrods förra gången vi var i London och det var ju en upplevelse kan jag lova. Sen bli det nog en sväng till något som heter Primarket varuhuset, ska vara grymt billigt där och vi bor ju nästan på Oxford street ändå, så vi får helt enkelt ta en sväng för att se om vi hittar det, Syrran vill gå på en Gorden Ramsey restaurang också, dyrt ska det vara vi får se om det blir av. 

På söndag hinner vi faktiskt om vi vill en sväng också runt London om vi vill, då vi tjänar så mycket tid med all åkning från det andra hotellet, vi behöver inte stressa ialla fall, känns bra.

27. dec, 2014