Välkomna till Stöckestallet

Blogg

Under de 3 senaste åren har våran familj fått lära sig på den hårda vägen att man inte kan lita på alla man möter , det har varit anmälningar och hotbrev och en massa dynga från folk som inte vågar stå för sina åsikter , men som inte är rädda att skicka dynga över internet , anonyma mail och brev är något av de svagaste och fegaste som jag bara vet , det kan fullständigt förstör en familj om man tillåter det att hända.

Våran familj är inblandade på många olika ställen och självklart så förstår jag att vi inte är omtyckat av alla , vi  har självsäkra personer som tycker vi har rätt i många frågor

 presic som alla andra.

Men om man som privatperson har åsikter om en familj tycker jag personligen att man skall våga skicka mailet med sina åsikter till den man har problem med och bara säga rakt ut , hej du jag tycker att du gör fel eller att du inte gör detta på rätt sätt , tänk vad många världskrig vill skulle spara om folk bara våga säga vad de ingentligen ville säga.

Det posetiva i detta är att man lär känna sig själv och sina vänner

Vi har lärt oss så mycket under de senaste åren , både bra och dåliga saker , förut var vi stensäkra att vi skulle fortsätta i 100 år  , men ibland när man får en rak höger så kommer det fram några sprikor i fasaden som säger kanske det vore lättare att inte vara en oavlönad arbetare som kämpar för att sporten skall komma framåt och att alla skall dra åt samma håll.

Nu låter det som det är jättesynd om oss och att vi är martyrer på korset

 , men det är det inte , vi är lyckliga ponnyälskare som kliver upp mitt i natten för de älskar sin sport och sin hobby , finns det något roligare än att se allt som man har jobbat för ute på träningar eller tävlingar.... i motgångar eller medgångar så är det lika berikande för kropp och själ att lära sig själv och alla omkring sig att vad som händer så bygger detta oss bara starkare och bättre.

Vi har haft ett helt underbart ponnyår med så många framgångar att det inte ens går att förklara , vi har träffat alla våra mål och mycket mera än så , det har gått så bra att ibland har man nästan blivit fartblind , men det är tur att tillsammnas så fortsätter vi att jobba vidare mot nästa år och vi kan bara hoppas att alla omkring oss får känna hur underbart det är när allt bara fungerar.

Snö och full orkan viner utanför fönsterna , men det gör ingenting för tankarna är endå långt framme , flera månadre faktiskt , för nu gäller det att planera för träningar  och hur vi skall kunna prestera lika bra under 2015 som vi har gjort 2014 , det är en sån underbar utmaning att få alla på samma vånglängd och få alla att förstå att ensam är inte stark , tillsammans är vi ostoppbara.

Nu skall vi åka som en tsunamivåg till årets inomhus SM och prestera , vi har 4 st ekipage i SM och 2st i Finalen i MHPC och några som vill åka och hoppa kringklasser för att få rutin , BRAVO säger jag bara  man måste våga ge sig ner i vattnet för att lära sig simma

Vi hörs senare

MVH Susanne

23. okt, 2014