Välkomna till Stöckestallet

Blogg

Helt oväsentligt, men lysröret i kökslampan har gått sönder efter "bara" 35 år, dålig kvalite

tur solen skiner och varmt så man knappt vill vara ute är det också, vi ska inte klaga men det finns gränser kanske ibland, finvädret håller i sig och det får vi tacka för egentligen.

Idag kom degernäsbröderna med hö, så smidigt när det kommer hem på gården, är man typ 10 st så går 100 balar på typ 5 minuter och lasta av. Gillas skarpt.

Idag är Svampbob hela 15 dagar gammal, och en tuffing har han blivit, går första när han ska in och ut och så fort man öppnar dörren så kommer han direkt. Allas sötnos.


Efter ett tuff beslut så har vi sagt att Arne inte åker på utomhus SM i år och det har med att han kommer vara borta i 9 dagar och med hans känsliga mage så gillar han inte och stå uppstallad så länge, det märker man på alla tävlingar och även förra året på SM så fick vi till slut ta bort allt foder och då trivdes han mycket bättre med livet. Sen har vi ansvarsbiten som läggs på då förmodligen kan varken jag eller syrran följa med pga olika anledningar, en av dem är att få någon att vakta stallet, vi har redan bett om hjälp 2 ggr detta år och nu blir det 9 dagar + ta ledigt från jobbet en vecka om jag nu får ledigt vet jag inte. Ja beslutet är tagit, men som sagt var finns huuuuurrr många tävlingar som helst nu, och det är klart många av dessa hade Arne måsta missat om han åkt på SM då han måsta vila upp sig efter resorna. 

19. jul, 2014