Välkomna till Stöckestallet

Blogg

En veckas sjukskrivning för en jäkl.... förkylning känns väl så där, men nu börjar det kännas bättre faktiskt som tur är. Ingen värme ännu utomhus, solen skiner men kallt som rackarns.

Annars håller jag på lite smått med våran tävling, nu när man ändå bara sitter typ inomhus ändå, blir hur bra som helst om det blir som vi vill, nu har vi fått till mer uppstallningar också, till slut så har förbundet ändrat på TDB men det tar lite tid allting, jag är ju mer en person som vill att det ska ske i går, men det går inte alltid som man vill, helst när man själv inte kan åtgärda uppgifterna utan måste låta andra människor fixa det, och det är klart att dem gör det

Kontrollfreak kanske man kan kalla sig helt enkelt. En lite sämre egenskap egentligen man har, om man lättade lite på den så skulle nog allt fungera bara bra ändå kan jag tänka mig.

Hästarna mår bara fint, det känns som att skador m.m har tagit en lång paus för våran del och det kan vi väl ta emot, då dem sista 2 åren både hästmässigt och människomässigt har hänt en hel del med, nu chillar vi mest. Pepppar peppar ta i trä ska man kanske säga också.

27. jun, 2014