Välkomna till Stöckestallet

Blogg

Ena helgen står man nere på Strömsholms ute bana och applåderar när laget blir 4:a i Lag SM och en vecka senare står man som banbyggare i lilla Kåge och ser alla duktiga ryttare från smått till stor hoppa hinder, våran nya ponny Vilma fick debutera där då det är en passande tävling, lite långt och åka men Kakan följde med som stödhäst och giovanna fick tävla henne, måste vara minst 4 månader sedan hon hoppade henne då hon fick byta till Arne i alla hast. Men vinst blev det med en lätt vaggande hästmage

 Vilma skötte sig exemplariskt två felfria runder och jättesnäll och ha med sig.

Håller på med funktionärsuppgifterna inför våra egna tävlingar, har nog fått ihop det helt OK tror jag, vi har nu 107 anmälda och det är 4 veckor kvar, blir nog en bra tävling det här, helst med ett sånt bra gäng och även allt runt omkring vi har fixat och håller på att ordna.

Nästa helg är det midsommar så exakt för ett år sedan operade jag mig akut för gallan, inte skoj men ojjj vad tiden går fort.

Helgen efter är ett dags för tävling i Vindeln och där går även DIV 2 igång, just nu har vi endast 3 i laget, men vi ska nog fixa en 4:e eller så kör vi på 3 st helt enkelt går nog bra det också.

16. jun, 2014