Välkomna till Stöckestallet

Blogg

Japp då har tävlingssäsongen startat upp på riktigt, i helgen drar nämligen elitserien för ponnyhoppning igång, det känns faktiskt som det är dags, nu har vi tränat nog dags och börja tävla istället.

Bollnäs är första omgången som gäller, och en hel del av föreningens ekipage är på plats, och tar för sig i prislistorna med bra resultat. Bra runder med några missar hit och dit händer ju alltid, men bara och sträva vidare framåt och se nästa klass som en glädjerund, opps vad positiv jag lät då, nej skämt och sido, visst kan det bli något pet eller ett stopp men det är ju det som har varit så det går som inte och göra något åt ändå, man får se framåt och göra om göra rätt som det heter, inget och gräma sig för helt enkelt. Dock så har vi så duktiga ekipage så ett pet kan bli så mycket ibland, men vi som står på marken tycker det är okey gå vidare :) bra samtidigt att man vill bli bättre, det vill man absolut inte ta bort från ungdomarna.

Träning för Sikeå gänget idag, dem är så duktigt och nu kommer dem ju ut på tävlingsbanorna också, ännu roligar.

Svea står nu med sitt hål i djupa böjsenan i sin utehage, och är helt galen, hon står på hoven som vanligt så de ska bli väldigt roligt och se när vi ska röntga henne om någon vecka hur det ser ut.

Vilma (Ny) sköter sig bara finfint, ska börja rida henne nästa vecka så hon får röra på sina ben 

verkar pigg och glad tjej ialla fall. Ni har väl hört vad hon heter

Mr. Whatshallwecallit visst är det lit coolt.

Hur som helst när hon får lite kondis och vi har hopptränat lite mer så kommer hon nog att vara till salu, vi har för stora ryttare i stallet tyvärr, men samtidigt är det väl roligt att någon annan får en sån fin storhoppande c-ponny också, vi kan ju inte behålla alla i stallet Tyvärr.

Ridbanan hopptränas på för fullt sedan 1 månad tillbaka och nu är vi i början av april, helt fantastiskt är det.

5. apr, 2014