Välkomna till Stöckestallet

Blogg

Visst är det roligt när man har mycket och göra, mestadels är det jobb och träning för hästarna i olika konstalationer, hoppning, dressyr. Och på det så blir det rep.kurs för domare imorgon, ska göras det också, sen blir det träning direkt efter med Arne och Kakan och sedan efter dem har Lena dressyr med ett gäng. Roligt med träningar men kanske lite mycket nu, men det lugnar ner sig snart då väl tävlingssäsongen startar upp om 3 veckor, ja ni hör rätt 2014 års tävlingssäsong är i startgroparna.

Håller på att testa lite med ny ryttare på en av pållarna, eller det blir ju två som håller på att kolla om det går och byta så det blir bättre för alla, barn som föräldrar man måste se på hela bilden ibland även om det kan kännas skit ibland, men livet är bara och glida med i.

Ska hitta en tid till Bengan hos vetrinären och kolla upp honom, han 

och förhoppningsvis så är han halt får vi hoppas, ja jag vet det låte hårt men som han försöker visa på alla sätt och visa att något är fel så hoppas vi såklart att han har rätt och vi har sett tecknen som har försöker visa oss, vi får helt enkelt se efter vi har besökt doktorn.

Nu är ögonen trötta upp imorgon och göra stallet sen drar vi på domarkurs som sagt var. God natt.

1. feb, 2014