Välkomna till Stöckestallet

Här kan ni läsa lite om oss!

Jippi solen skiner och massa plusgrader i slutet av augusti, sommaren kom till slut även för oss som tur är, Jobbar på som vikarie en vecka till, vi får se hur länge det räcker då jag är vikarie för en som är sjuk, klart man vill att hon ska bli frisk men det är ju bra så länge hon är borta för då får jag ju jobba, är smidigt nu när man har koll på läget hur allt ska vara.

Blomman är igång, Mira är igång, och Arne ska sättas igång, så nur är hela stallet på gång helt enkelt.

Vi har grävt om diket vid vägen, eller vilket dike egentligen, det finns inte längre då vägen har tryckt ut hela härligheten. Sen finns det ju människor som man bara undrar hur dem orkar, men vi kör över dem som vanligt

. Blir kanon fint ialla fall. Sen ska hinder boden upp imorgon och vi kommer att hyra en jordborr nästa helg(den fanns inte nu) för att sätta upp staketet runt ridbanan, både för att vi tagit ner en hel del för diket och för att rakställa det.

Vi ska till Gagnef och tävla om 2 veckor det är typ vid Falun, så det blir en längre tävling i år för stallet ialla fall. Vi far för att det är skoj att fara och för att Kalle och Kakan har kvalat till MSV B och har även starta en med noll fel, vill testa hur långt det kan gå, plus att Kalle är för gammal efter detta år så ska han få en chans och testa så måste han göra det nu. Alla andra har tills dem är 20 år och jobba på det, en helt annan grej alltså. 

21. aug, 2015