Välkomna till Stöckestallet

Här kan ni läsa lite om oss!

DM 2015 avreds i helgen och dem 2 som rockade var Kalle på Kakan och Nora och Smokan kan bara gratulera er, sen vart Jacob på Pottan brons och Ida på Polo tog Silver så det gick bara finfint för föreningen.

Sen kvalade ju Kalle och Kakan till MSV B i helgen och eftersom det inte finns några fler såna klasser och tävla så efteranmälde vi till den sista klassen på SURF och då går grabbhalvan och nollar den och vinner, såg hur bra ut som helst

. Svea var ju ut och debuterade än en gång, hon gör som det mellan sin skador typ varannat år är hon ute, nolla gick hon och det såg hur fint ut som helst. Brumis nollade LA och Vilma hoppade en klass efter några månader paus från tävlingsbanorna och det såg bara fint ut med en nollrunda.

Japp nu är sommaren här, visst vi är i mitten av augusti men vi tar det vi får, har varit banbyggare i dagarna 2 på SURF, 10 klasser är 2 st för mycket, men det gick det också, solbränna har man fått ialla fall och fina ritter och lite dåliga beslut ibland också, men jag skyller en del på värmen faktiskt gällande den frågan, inga skador det är viktigast ialla fall.

Nästa tävling blir nu Vindeln i början av september. Och då ska typ alla hästar med är det tänkt.

16. aug, 2015