Välkomna till Stöckestallet

Här kan ni läsa lite om oss!

När det ändå var så många från föreningen här, så tog vi tag i att tömma hinderförrådet, det ska göras om och bli finfint är meningen, men så länge allt matrial är kvar så blir det inte av, nu är det gjort och då är det bara och sätta igång med byggnationerna.

Tävlingar i Vännäs i helgen som var, skitväder på fredagen och på lördag var man hästskötare åt Jezzi med hästarna Brumis och Gurra, fint väder var det som tur var.

Annars är det sista veckan på sommarvik jobbet nästa vecka, har varit ett ganska enkelt men faktiskt utvecklande jobb, där man mer har lärt sig hur människor fungerar i svåra miljöer och situationer. Har sökt 2 jobb så vi får se vars nästa äventyr bär av, känns bara positivt i slutändan att denna historia blev ändå, att gå vidare mot nya mål är inte helt fel ibland, visst det är alltid stabilt och ha ett jobb med fast lön, men om man känner att nu har det gått överstyr med omgivningen på jobbet, kan vara jag eller dem som gör fel, hur som helst är det ingen framtid man känner för att delta i för min del. Sen är inte hela historien avklarad ännu, men den delen har inte jag så mycket med och göra mer än pappersmässigt, rätt ska vara rätt som man säger. ska väl även gälla alla stora företag kan jag tycka. 

Har en plan och dra till Malmö nästa lör-sön för att se på EM hoppningar, skulle vara lite skoj och hittar vi flyg som är till bra pris och tid så blir det nog av, hotell har jag hittat till bra pris så där är det inga problem, kanske man skulle rent av hinna en sväng till Danmark om tid finns, vem vet.

2. aug, 2015