Välkomna till Stöckestallet

Här kan ni läsa lite om oss!

Jag skulle behöv skriva av mig massa känslor och tankar , men det är alltid fel tidpunkt , det är inte alltid lätt att sitta på flera olika stolar , man har tagit på sig ansvar med  att satt sig i en position som kan bli utsatt  så får man ta lite smällar ibland.

I morgon så har jag möte med ...... och det kommer ju bli en höjdare.

Massa skitsnack i helgen kommer nu bita någon i röven så igentligen så rör det ju inte mig 

Men tävlingsmässigt så var det en superhelg , hästarna hoppade som små gudar , vi plockade hem massa rosetter till stallet och vi fick även lite bakläxa på våran träning och jag kan bara säga att jag tar på mig ansvaret , när unghästarna går som kungar på alla tävlingarna så tränar man inte på nästa nivå för man inte vill stressa hästarna mera än nödvändigt.

Och när man då skickar upp unghästarna på nästa nivå så blir det plötsligt för svårt.....synd , men det är bara att backa några steg och börja om från början igen.

Vi funderar på nästa års tävlingsekipage redan nu och fundera på att ta in flera ryttare så de redan nu hinner rida in sig på sina ponnyer och hinner kvala upp hästarna till rätt klasser.

Det regnar och är kallt och vi  är alla sjuka , den influensan som jag och Mona har haft har vi nu smittat Mamma med och den här sjukan vill ni inte ha.........

Det är nästan slut på tävlingar för året och det känns ju inte så jätteroligt , men vi får väl hoppas att det kommer flera nya på höstkanten.

Wilma har satts igång i skritt och Napoleon skall på återkoll på fredag.

Gustav och Brumis skall få vila 2 veckor då de har hoppat mycket och länge och lite mental vila kan aldrig skada.

Massa av västerbottens ekipage skall åka på SM och rida kringklasserna , men inte vi för Mona har ju fått nytt jobb så nu gäller det att stanna hemma.

Vi hörs senare

MVH Susanne

9. jul, 2015