Välkomna till Stöckestallet

Här kan ni läsa lite om oss!

Det är lite och göra så här dagarna innan vi ska åka på semester, blir ju och åka ner till Venedig på fredag och bo på hotell, och sedan åka till kryssningsskeppet för avgång på lördag, sedan åker vi ner till Montenegro på söndag och åker över till Grekland för att se Aten och Mykanos m.m öarna, vi återvänder med skeppet lördagen den 20/6 efter 7 dagara på havet, den lördagen anländer vi på morgonen så planen är att se Venedig den dagen och åka taxibåtar(vi har köpt dagskort) så vi kan åka hela dagen hur mycket vi vill, och planen är att bara se Venedig från ytan, eftersom vi bara har en dag, vi kommer inte att stressa och se massa onödiga saker är planen iallafall. Vi bor på en lyx wellness spa hotell på ön Lido som är just utanför Venedig tar 15 min med båt/taxi dit, så där bor vi till på söndag då vi åker hem till Umeå igen och anländer vid 00.00 tiden. Phuuu blir tufft 

. Nej det blir nog helt lagomt denna gången och vi lyxar ju till med 5 * kryssning med all inclusiv, är så jäkla smidigt med det och jag som är rätt så kräsen när det gäller mat, kan ju välja vad jag vill och tycker jag inte om det så är det bara och gå och hämta något annat.

För 5 år sedan var vi ju på kryssning med samma företag, då åkte vi från Barcelona, men vi ville se Venedig och Grekiska öarna så nu åker vi ett skepp som är bara ½ av den förra, men det ryms 2500 passagerare och det var det dubbla på det andra, man kanske inte behöver trängas så mycket och så är det inte lika mycket hytter man måste gå förbi för att komma någonstans. Skeppet är ju uppbyggt på samma sätt.

I lördags hade vi en Pay and jump i regn och blåst och typ + 5 grader (6/6) är inte ett roligt väder just nu, men förmodligen kommer väl sommaren nu när vi åker bort skulle jag tro. Hur som helst så var Blomman med för första gången i sitt liv på 40 cm, han är nu 4 år lilla gubben och är så snäll, nästa lite mesig, han missade ialla fall ett hinder för det gick för fort och sedan så var det en dum bom som ramlade när han snubblade över den, han var så duktig bara det här och vara med massa andra hästar och styra och så, igår fick han faktiskt vara med på ett ridskole pass också, det går ju inte för fort men snäll är han.

Sen håller det på att strula med gamla arbetsplatsen fortfarande och den här gången är det inte jag som har gjort något fel, hoppas allt löser sig innan vi åker på semester, men jag är skeptisk att det kommer att hända.

Har ju fått jobb from. 6/7 på Häktet och ge internerna lunch och middag, ansvarsfullt jobb egentligen, låter ju enkelt och det är det väl på ett sätt, men man har ju med på ett helt annat sätt med en människa och göra mot för i den vanligt restaurangbranshen och göra, men blir både spännande och utvecklande och testa på det också, det fantastiska är att eftersom det är statligt så får jag mer betalt i slutändan att jobba 70% där, än min heltid på förra arbetsplatsen, visst är det knäppt, jag menar hur mycket ansvar och arbetsmässigt hade man inte på förra jobbet mot för det här, och där får man mindre betalt fasten man gör mycket mer??? tåls och tänka på.

Och så har vi varit inne med Doris idag, vill kolla hur hon ser ut efter 2 års vila med föl, från sin skada som dem inte riktigt vet vad det är, och hon är halt fortfarande så nu ska det tänkas lite på hur-vad-när som ska ske. Känns inte superskoj, helst när man har haft dem så länge och lagt ner så pass mycket jobb och gett dem tid för att läka och så går det inte hela vägen, sorligt men sånt som händer tyvärr. Men det tar vi efter semesterveckan

9. jun, 2015