Välkomna till Stöckestallet

Här kan ni läsa lite om oss!

Ibland så händer det som inte får hända, vid tävlingar i helgen så stannade Nappe på ett hinder och ryttaren åker av, är väl inte hela världen kan man tycka det gör man väl lite då och då.

Men såklart så har han ju Martingal och tränset åker av i världens fart var med lilla Nappe får lätt panik och börja springa fort fort fortare runt tävlingsbanan med tränset runt bakbenen och såklart så sitter skiten så fint ihop, till slut går det sönder och han stannar vi syrran vid insläppet och Pillan och hon kan snabbt fånga honom och in i vattenspiltan för att kyla hans ben. Ett jack på höger bak och en svullnade på senan känndes väl inte som JIPPI direkt, bandagering och kylklamp och hem och vila, på kvällen om bandagering och såg rätt okey ut, trodde det skulle var ett ben som var tjockt som attan, men lite svampigt vid senan. I morse in på Evidensia och Ultraljuda, tur i oturen så har han fått en smäll på kotsenskidan och ska vila en vecka och ser det bra ut så kan han börja motioneras lite smått nästa vecka, denna gången hade vi tur kan man säga. Gamla gubben Nappe vill inta ha ont. Phuuuu

Annars skit väder hela helgen på tävlingarn, super bra resultat både för dem externa och våra egna ekipage, man är ju lätt bortskämd nu förtiden så får någon en rivning så är man lite bitter, nä skämt och sido, dem är duktiga allihopa 

På ridskolan idag så var det lite spännande med vissa pållar, tur dem är snäll ändå.

En spännande kväll på ridskolan , stegrande fuxar och livrädda tävlingshästar som inte kan trava bommar , tjocka B ponnyer som tar sig en galopp när det är barbacka ridning och en gul torped ponny som hoppar hinder längsefter och vill bara vara med sina stokompisar..........men inga avfallningar och balla killar och tjejer som inte backar för olydiga pållar.

Sen håller sig detta tråkiga väder i sig, 25/5 och vi har regn och blåst och vi kommer inte ens över + 10 strecket, vinter jackan är på och mössan också ännu.

26. maj, 2015