Välkomna till Stöckestallet

Här kan ni läsa lite om oss!

Först och främst har det varit solförmörkelse idag, starkt var det och titta mot solen så det gav vi upp med, mystiskt sken och lite coolt då det inte är varje dag det sker precis.

Hur som helst slutade jag 13 idag och hem till plusgrader och solsken, ridbanan är framtinade nu och idag hoppade vi faktiskt några skutt på banan, är tidigt kan jag lova er, för inte mer än en vecka sedan så var det is på banan så när det väl händer så händer det fort kan jag lova er, det är det positiva med att bo vid kusten.

Dem har som sagt var dragit iväg till Bollnäs i dag och första omgången i eliten, känner mig faktiskt ganska lugn gällande resultat i år, vi har ett bra lag och många och välja på, sen ska ju allt gå åt rätt håll men man kan inte mer än göra sitt bästa och du brukar ju resultaten rulla in också,  håller dock tummarna att vi inte kör med en skitpets runda första gången nu bara. 

Och så har jag ju förkylningen från helve.... den ger sig icke och nu sitter den luftrören, ja som man brukar säga det finns ju alltid någon som har det värre någonstans.

20. mar, 2015