Välkomna till Stöckestallet

Här kan ni läsa om vad som händer i vårat liv!

4 dagar har det tagit men idag blir altanen färdig och jäklar i mig vilken altan det blev, det blir för liten har jag hört i en veckas tid.... men nu är dem tysta för när väl bräderna kom på plats så räcker den gott och nog. Snygg blir den också och ny trappa blev det också. Värmen har gått på semester är typ 10 grader ute men det ska väl komma tillbaka kan man tycka. Sjukgymnasten igår nacke och skulderblad ser och känns mycket bättre men tid tar det och få bort inflammationen klart när jag jobbar så retar jag ju den lite då och då. Idag ska rehab papper och arbetsskadeblanketter fyllas i, det är inte lätt och vara sjukskriven inte.

Ikväll drar vi till Nordmaling och gör den sista sammanställningen inför våra tävlingar tillsammans med dem, funktionärslistor m..m är klart sen tidigt så det är mer praktiskt och så.

Igår kväll hopptränade Sessan och Pillan 3 kombination med ett galoppsprång imellan gick som en dans, klart hon är lite på men inte mer än att man håller i tygeln lite extra då kortar hon så fint mot hindren, den som får denna lilla B-ponny till sen kommer ha så roligt med henne.

13. jun, 2013