Välkomna till Stöckestallet

Här kan ni läsa om vad som händer i vårat liv!

"Esset" får vi nu bara hoppas klara resan utan att båten sjunker med våran tur, nej skämt och sido det går nog bra men leverans om 2 veckor blir det av den nya stjärnan, tittat en tid på denna donna men varit i valet och kvalet har ju varit lite annat i livet och tänka på också senaste tiden men igår tisdag tog vi beslutet och uppdaterar pållarna i stallet, blir nog bra när den har fått vant sig vid dem nya norrländska sinnena men så smidigt när man får ny pålle och det är SOMMAR allt blir så mycket lättare.

annars var det första markarbetesträningen för året idag, banan är våran älsklingsgullefjun, 2 veckor sedan låg det 20 cm snö på den och idag helt bar med 2 vattenpölar på blir lite hoppträning på söndag, så skönt det är när den är framtinad så enkelt det blir med all ridning.

Svea blev skrittad för första gången idag på 9 månader gick bara bra. Arne ute och går hit och dit och verkar trivas med sitt liv, unghästarna har börjat longeras igen efter vinteruppehållet ja snart är livet som vanligt igen.

Imorgon blir det och dra och fixa byte av vinterdäck eller jag hyr in dem som gör det åt mig mycket smartare.

24. apr, 2013